Vizită a reprezentanților Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Primăria Pitești!

de | 30.03.2023 17:05 | Știri, Administrație, Județean, Național, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a găzduit o întâlnire importantă cu reprezentanții Ambasadei SUA la București, în data de 30 martie 2023, la care au participat primarul Cristian Gentea, administratorul public Lucrețiu Tudor, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu și consilierii Cabinetului Primarului.

Sursă foto: Facebook Primăria Pitești

”Am primit astăzi, 30 martie 2023, într-o vizită informală, delegația Ambasadei SUA la București, reprezentată de Rebecca Molinoff, ofițer politic al Departamentului de Stat pentru Afaceri Externe și Bogdan Mureșan, specialist politic al ambasadei la București.

A fost o întâlnire fructuoasă de ambele părți, prin tematica abordată și inițierea unor relații de colaborare concentrate pe obiectivul comun: să ne informăm reciproc și să învățăm împreună să depășim, prin acțiuni punctuale, comunitare, eficiente pentru cetățean, crizele cu care se confruntă societatea umană.

Traversăm, poate, perioada cu cea mai mare densitate de crize din ultimul secol, care își vor pune amprenta, profund, pe evoluțiile din următoarele decenii: pandemia, criza energetică, războiul din Ucraina.

Ca reprezentat al unei administrații locale din România, sunt motivat să duc o politică administrativă precaută cu o abordare atentă a cheltuielilor, să mă asigur că avem capacitatea financiară să finalizăm toate investițiile care au termen anul acesta.

Așadar: buget robust, credibil, absorbția cât de mare a fondurilor nerambursabile, gestionarea crizei energetice și protecția adecvată a celor mai vulnerabile categorii sociale, sunt priorități lângă care se adaugă toate celelalte proiecte de dezvoltare regională și locală”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elevii de la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab”, în vizită la sediul Poliţiei Locale Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole