Elevii de la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab”, în vizită la sediul Poliţiei Locale Pitești!

de | 30.03.2023 14:14 | Știri, Administrație, Județean

Un număr de 50 de elevi de la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab” au vizitat miercuri, 29 martie, sediul Poliției Locale Pitești, în cadrul Programului național „Școala altfel”.

Aceștia au fost însoțiți de profesorii Preda Tudorița și Ilie Liliana-Luminița.

politia locala Pitești

Elevii au avut ocazia, prin această activitate, de a cunoaște lucruri noi și de a interacționa cu polițiștii locali, de la care au aflat detalii despre acţiunile pe care aceştia le desfăşoară zilnic.

Le-au fost prezentate maşinile de poliţie cu mijloacele de semnalizare acustică şi vizuală, de care copiii au fost impresionaţi, şi, totodată, acestora le-au fost explicate regulile de circulaţie rutieră şi alte reguli de comportament.

Copiii au adresat polițiștilor întrebări, iar răspunsurile primite i-au ajutat să înțeleagă rolul poliției locale în cadrul comunității noastre.

A fost o experineță memorabilă pentru copii, iar unii dintre ei deja știu ce vor deveni atunci când vor fi mari – polițiști!”, transmit polițiștii locali. 

 

Foto: Poliția Locală Pitești

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

START Calendar înscriere în clasa pregătitoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole