S-a deschis a treia sesiune. Tinerii fermieri pot depune cererile!

de | 16.05.2023 15:45 | Economic, Național, Rural, Știri

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenţia Domeniilor Statului (ADS) anunță deschiderea celei de-a treia sesiuni a Programului ”Tineri fermieri”, destinat persoanelor de până în 40 de ani, cu studii de specialitate în agronomie.

Astfel, ieri s-a dat startul depunerii cererilor de concesionare a unor suprafeţe de teren cu destinaţie agricolă, proprietate publică sau privată a statului, aflate în administrarea Agenţiei Domeniilor Statului. Cei interesați au posibilitatea de a concesiona o suprafață de până la 50 de hectare pentru o perioadă de 20 de ani.

Astfel, potrivit informării MADR, solicitanții vor depune la sediul ADS sau vor transmite prin poșta electronică următoarele documente:

  • a) cerere de principiu care cuprinde numele, prenumele, data nașterii, studiile, domiciliul, comuna și județul pe raza căruia se află terenul solicitat, suprafața solicitată;
  • b) copie a cărții de identitate a solicitantului;
  • c) diplomele de studii de profil – în copie;
  • d) declarație pe proprie răspundere a solicitantului din care să reiasă faptul că nu a avut contracte încheiate cu ADS, în calitate de persoană fizică și reziliate din culpa sa și/sau nu a înregistrat restanțe la plățile datorate în baza unor contracte încheiate cu ADS – în original.

Sursă foto: Facebook MADR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale ITM Argeș! Amenzi în valoare de 372.700 lei și firme prinse cu angajați „la negru”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Agriculturii

Ultimele articole