anchetaonline.ro

Descinderi FBI la reședința lui Donald Trump

de | 09.08.2022 23:47 | Știri, După subiect, Eveniment

Au fost descinderi FBI la reședința Mar-a-Lago, din Florida, a fostului președinte a SUA, Donald Trump.

Acesta a declarat, luni, că agenții FBI i-ar fi spart seiful pentru a căuta documente clasificate. Conform unor surse oficiale, citate de Digi 24, FBI caută anumite materiale pe care Donald Trump le-ar fi luat de la Casa Albă, înainte să iasă din funcție și să îi predea ștafeta lui Joe Biden.

Potrivit legii, toate scrisorile, e-mailurile și alte documente de lucru trebuie să rămână la FBI.

De asemenea, există informații conform cărora Trump distrugea documente oficiale și secrete atunci când era președinte, după ce angajații de la Casa Albă ar fi găsit în mai multe rânduri hârtii ce înfundau toaletele, suspectând astfel că președintele voia să scape de respectivele documente.

În ceea ce privește perchezițiile FBI desfășurate la domiciliul său, Trump a criticat acest eveniment, comparându-l cu scandalul Watergate din 1972.

După ce am lucrat și cooperat cu agențiile guvernamentale relevante, acest raid neanunțat asupra casei mele nu a fost nici necesar, nici cuvenit. Un astfel de asalt putea să se mai întâmple doar în țările din lumea a treia”, a spus Donald Trump.

Foto NDTV.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Detalii șocante! I-a omorât cu ciocanul, rând pe rând! Cel puțin o victimă a fost legată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Donald Trump