A fost prins criminalul care a decapitat un bărbat! Este chiar nașul victimei

de | 22.01.2023 10:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A fost prins criminalul care a decapitat un bărbat! Este chiar nașul victimei

INFORMAȚII NOI

Criminalul bărbatului găsit decapitat, sâmbătă, într-o localitate din județul Botoșani, a fost prins. Este vorba despre nașul victimei, un bărbat de 57 de ani.

Potrivit primelor cercetări, se pare că cei doi ar fi băut, iar la un moment dat s-au luat la ceartă, ajungându-se în cele din urmă la crimă. Conform Știrile Pro tv, anchetatorii au găsit mai multe obiecte cu urme de sânge: o toporișcă, o coasă și un hârleț.

Bărbatul ucis locuia singur, fiind găsit într-o baltă de sânge de către fratele său.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani se va ocupa de acest caz.

Știre inițială, 21 ianuarie

Descoperire macabră! Un bărbat a fost găsit decapitat

O crimă oribilă a fost descoperită, sâmbătă, într-o comună din județul Botoșani. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit decapitat, în curtea casei sale. Se pare că arma folosită de făptaș ar fi o lopată, găsită în gospodărie.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către o rudă a bărbatului care venise să îl viziteze, în Călărași. Victima locuia singură și potrivit cunoscuților era un om pașnic.

Bărbatul avea doi copii, iar în urmă cu ceva timp se despărțise de soția sa. Din acest motiv ar fi început să consume alcool.

Autorul este căutat la această oră, fiind instalate filtre în localitate.

Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului”, au transmis reprezentanții SAJ Botoșani.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

Foto captura Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ea este femeia ucisă de câini! Ana a fost atacată de maidanezi în aceeași zonă, anul trecut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole