Ea este femeia ucisă de câini! Ana a fost atacată de maidanezi în aceeași zonă, anul trecut

de | 21.01.2023 13:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Incident șocant, sâmbătă, în București! O femeie de 44 de ani a murit după ce a fost atacată de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii, din Capitală.

Femeia ucisă de câini este Ana Oros Daraban. Ea făcea parte dintr-un club sportiv din Capitală și era voluntar la mai multe asociații și ONG-uri pentru protecția mediului înconjurător.

Dragi prieteni! Cu regret vă anunț că iubita noastră colegă Ana Oros nu mai este printre noi. Ca o ironie a sorții astăzi a fost mușcată și omorâtă în același loc și de aceeași câini (se pare)…..Vom reveni cu noi amănunte. Sper ca totuși această știre să fie falsă, o colegă și prietenă a asociației noastre deja a plecat către INML la recunoastere, eu (Robert Mureșan) Președinte al asociației sper să fie doar o știre falsă deși s-au dat cateva telefoane să ne interesăm dacă este adevărat”, se arată în postarea paginii Alpin Club Pro-Mont Bucuresti.

Ana a mai fost atacată de câini, în aceeași zonă, în luna aprilie 2022. Atunci, ea a scăpat cu viață, după ce a fost salvată de un biciclist care a alungat câinii și a sunat la Poliție. Aceasta a ajuns la spital, fiind grav rănită, după ce a fost atacată de 20 de câini.

ana oros daraban femeie omorata haita caini bucuresti 812350 - Ea este femeia ucisă de câini! Ana a fost atacată de maidanezi în aceeași zonă, anul trecut

Foto Facebook

Din nefericire, întâmplarea s-a repetat astăzi, dar cu un deznodământ tragic. Femeia a fost găsită fără viață.

Potrivit colegilor ei, Ana iubea natura, dar și animalele. În urma incidentului de anul trecut, femeia le spunea prietenilor că nu consideră câinii vinovați pentru ceea ce pățise, ci oamenii, care își țineau animalele libere, dar și autoritățile, pentru că nu au rezolvat problema maidanezilor din zona respectivă, așa cum a declarat Robert Mureșan, președintele asociației din care făcea parte femeia, pentru Digi 24.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul”, au transmis autoritățile.

Oamenii legii desfășoară cercetări, fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Localnicii se plâng că problema câinilor care se plimbă liberi pe străzi, în zona respectivă, a fost ignorată de autorități, deși au făcut nenumărate sesizări de-a lungul timpului.

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Femeia care l-a văzut ultima dată pe bărbatul luat de ape: „Îmi pare rău că n-am putut să-l salvez”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole