Descoperire șocantă! Cadavrul unui preot din Arad a fost găsit într-o baltă!

de | 17.05.2023 13:49 | Știri, Eveniment, Național

O descoperire șocantă a foft făcută, în județul Arad. Cadavrul unui preot a fost găsit într-o baltă de pescuit.
Poliţiştii fac acum cercetări cu privire la cauzele decesului, iar primele informaţii arătă că pe corp nu există urme de violenţă.

Poliţiştii Secţiei 5 Rurală Ineu au fost sesizaţi despre un cadavru, găsit într-o baltă de pescuit din localitatea Camna. În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani, din Arad. Trupul neînsufleţit nu prezenta urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei şi luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale”, a anunțat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Totuși, se crede că cel mai probabil preotul ar fi căzut în apă.

Preotul Aurel Jigovan a slujit în ultimii ani la un centru de bătrâni din municipiul Arad, după ce anterior a fost preot la Penitenciarul Arad şi la Parohia Baraţca, spun Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului au precizat, pentru Agerpres, conform Digi24.

 

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier cu victimă în Bradu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole