anchetaonline.ro

Monstru cu chip de om! A născut în toaleta unui centru comercial, apoi și-a aruncat bebelușul în parcare

de | 28.04.2023 09:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Monstru cu chip de om! A născut în toaleta unui centru comercial, apoi și-a aruncat bebelușul în parcare

Caz revoltător în România! O femeie de 39 de ani din Vâlcea a născut în toaleta unui centru comercial aflat la ieșirea înspre Drăgășani, iar apoi și-a aruncat bebelușul, băgat într-un sac, într-o parcare din apropiere.

Povestea șocantă a ieșit la iveală, joi, după ce un bărbat care a constatat că în baie era foarte mult sânge atât pe podea, cât și pe pereți, a sesizat autoritățile.

La fața locului au ajuns polițiștii pentru efectuarea cercetărilor. La scurt timp, a fost găsit bebelușul, într-un sac, în parcare. Din fericire, nou-născutul avea semne vitale, astfel a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Mama copilului s-a urcat în mașină și a fugit

După ce a născut și și-a abandonat bebelușul în parcare, femeia s-a urcat în mașină și a fugit. Ea a fost identificată și prinsă de oamenii legii, iar acum este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului.

Bebelușul, un băiețel de peste 3 kilograme, este sănătos, aflându-se în afara oricărui pericol, potrivit medicilor.

O femeie din Satu Mare și-a asfixiat bebelușul și l-a aruncat într-un canal

Un alt caz șocant a avut loc în luna martie, în județul Satu Mare, acolo unde o femeie și-ar fi ucis bebelușul nou-născut, prin asfixiere, iar apoi i-a aruncat trupul într-un canal.

Este vorba despre o femeie din satul Coca, comuna Călinești Oaș, iar fapta oribilă a fost comisă în noaptea de 1 spre 2 martie.

Potrivit procurorilor, mama copilului a născut acasă o fetiță, iar apoi a ucis-o.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă că, în noaptea de 1-2 martie 2023, după ce a născut la domiciliul din localitatea Călineşti Oaş, satul Coca, nr.119, judeţul Satu Mare, un nou-născut de sex feminin, născut viu şi viabil, suspecta G. L. a ucis nou-născutul, prin obstrucţionarea orificiilor respiratorii cu un corp moale, după care l-a aruncat pe acesta într-un canal de apă situat în spatele imobilului de domiciliu, în urma acestor activităţi rezultând decesul nou-născutului, care s-a datorat asfixiei mecanice”, precizează un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Trupul bebelușului a fost găsit de către un vecin care a alertat autoritățile. La scurt timp, a fost identificată mama fetiței, care este cercetată acum pentru infracțiunea de ucidere a nou-născutului săvârşită de către mamă.

Femeia se află în libertate, fiind plasată sub control judiciar, măsură luată pentru o perioadă de 60 de zile. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, urmând să se stabilească dacă a avut discernământ în momentul în care a săvârşit fapta, ori se afla în stare de tulburare psihică.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă să stea după gratii între 1 și 5 ani.

Foto descriptiv Publika.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Panică în Pitești, după ce un copil de 3 ani a dispărut! 6 echipaje de Poliție au pornit în căutarea lui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: