Despăgubiri fără precedent pentru victimele unui accident de circulație

de | 21.09.2023 14:45 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

800.000 de euro despăgubiri morale, plus alte despăgubiri materiale a acordat Judecătoria Costești pentru trei persoane, victime ale unui accident grav de circulație.

Acesta s-a produs în 2019, pe raza localității Lunca Corbului. Trei oameni – două femei (mama și fiică) și un bărbat (iubitul tinerei) – au ajuns la spital în stare gravă când un TIR a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism.

Șoferul TIR-ului a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și i-a fost interzis dreptul de a conduce.

Sumele ar trebui achitate de firma de asigurări City Insurance SA, aflată în procedură de faliment. Din această cauză, banii vor fi plătiți prin Fondul de Garantare a Asiguraților, care are însă un plafon de garantare prevăzut de lege de aproximativ 100.000 de euro.

Cel mai afectat în urma accidentului a fost tânărul, care a rămas infirm, imobilizat în scaunul cu rotile.

 

Foto: wall-street.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului