Despre educație, cultură și valori. Dan Puric, la Pitești: ”România are nevoie de un dictator al valorii”

de | 20.01.2024 16:56 | Pitești, Cultură

”România are nevoie de un dictator al valorii”, asta a fost una dintre concluziile conferinței la care actorul Dan Puric a participat la Centrul Multifuncțional. În plus, acesta susține că dacă nu ne trezim pentru a schimba ceva în educație, ne pierdem ca neam.

Dan Puric si Madalin voicu - Despre educație, cultură și valori. Dan Puric, la Pitești: ”România are nevoie de un dictator al valorii”

O nouă ediție a conferințelor-recital a avut loc vineri la Centrul Multifuncțional. Evenimentul organizat de Filarmonica Pitești și moderată de Mădălin Voicu Jr. l-a avut ca invitat pe actorul Dan Puric. Tema ediției de vineri seara a fost ”Nevoia de cultura înaltă”. Atât moderatorul, cât și invitatul au avut intercalate și momente artistice.

Cunoscut pentru punctele de vedere tranșante și analizele pertinente, Dan Puric spune că este momentul ca românii să pună preț pe valorile naționale, între care, în primul rând, pe educație.

În contextul în care manualele de limba română și de istorie nu mai au consistență, Dan Puric spune că acestea ar trebui reanalizate și conținutul lor modificat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Muzeul Județean Argeș vă invită la simpozionul „24 ianuarie 1859 – Unirea Principatelor Române”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole