Destin cumplit: Fostul director Nova Textile a pierit în accidentul de tren de ieri!

de | 26.10.2022 19:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

Noi informații ies la iveală despre tragicul accident care a avut loc, marți, pe strada Găvenii din municipiul Pitești, în urma căruia doi bărbați au murit, după ce mașina în care se aflau a fost zdrobită, la propriu, de un tren.

Bărbatul de 69 de ani, pasager pe scaunul din dreapta șoferului, este fostul director al Textila- Nord – Novatex Pitești, Marian Stan.

Ironia sorții a făcut ca cei doi bărbați care au murit în același timp, având parte de același final sfâșietor, să nici nu se cunoască. Marian Stan își lăsase mașina la ITP și l-ar fi rugat pe șoferul în vârstă de 52 de ani, Radu I. angajat al firmei Digi, să îl ducă până în centru. Cel din urmă tocmai își luase mașina de serviciu de la inspecția tehnică.

Din nefericire, acesta a fost ultimul drum al celor doi bărbați. Deși ar fi văzut că trece trenul, potrivit martorilor, Radu I. a forțat trecerea la calea ferată, însă într-o fracțiune de secundă trenul i-a izbit.

Un bărbat de 52 de ani din Piteşti care conducea un autoturism dinspre strada Depozitelor către bulevardul Nicolae Bălcescu, la trecerea de nivel cu calea ferată, simplă, semnalizată corespunzător, fără bariere, a intrat în coliziune cu un tren automotor, iar în urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, dar şi a pasagerului, un bărbat de 69 de ani. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș, după producerea accidentului.

Marian Stan a fost director la Textila până în anul 2012, iar joi, 27 octombrie, ar fi împlinit 70 de ani. S-a stins, însă, cu două zile înainte să se bucure de această onorabilă vârstă.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus, astăzi, la Capela Bisericii Sf. Gheorghe din Bascov, iar mâine, când ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere, va fi înmormântat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Pitești! Mașină zdrobită de tren!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole