A devenit professor! Polițistul Buidan a obținut centura neagră la Jiu Jitsu

de | 23.10.2023 19:27 | Județean, Lifestyle

Polițistul argeșean de penitenciare Mihai Buidan continuă parcusul său spre performanța sportivă. Duminică, a avut loc în Pitești, seminarul de Brazilian Jiu Jitsu al organizație MatSide, eveniment unde, în prezența liderului Bernardo Serrini, piteșteanul Mihai Buidan a primit centura neagră în Brazilian Jiu Jitsu.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii iunie, polițistul argeșean de penitenciare Mihai Buidan a fost premiat de către ministrul Justiției, Alina Gorghiu, și directorul general al ANP, Dan Halchin, pentru exemplul personal și pentru performanțele sportive de excepție, care au promovat imaginea sistemului penitenciar la nivel internațional. În luna mai a acestui an, a obținut titlul de campion european la Brazilian Jiu, iar la începutul lunii în curs, polițistul de penitenciare Mihai Buidan a participat la EUROPEAN POLICE & FIRE GAMES, competiție ce s-a desfășurat în Spania și la care a mai câștigat două medalii, una de argint la Gi și de bronz la NoGi. În anul 2022, acesta a participat la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, în Olanda, unde a reușit performanța de a ieși dublu campion mondial la probele de Brazilian Jiu Jitsu.

Sursă foto: Mihai Buidan.

Antrenorul naționalei Italiei de BJJ a fost la Pitești

Duminică, la seminarul de Brazilian Jiu Jitsu al organizație MatSide, ce s-a desfășurat la Pitești, au avut loc 60 de promovări ale sportivilor, printre care și 3 centuri negre. Iar Mihai Buidan a fost astfel promovat ca ”professor”, primind centura neagră în Brazilian Jiu Jitsu sau cum spun eiBlack Belt”. Piteșteanul a fost promovat de professorii lui, Bernardo Serrini – 3rd Degree Black Belt, Cătălin Vlad – 2nd Degree Black Belt și Elvis Zinculescu – Black Belt. Invitatul principal al evenimentului, cel care a susținut și seminarul pentru membrii organizației MatSide, Bernardo Serrini este și antrenorul naționalei Italiei de BJJ.

”Am ajuns să fiu răsplătit pentru ceea ce sunt!”

Sursă foto: Mihai Buidan.

Professorul Mihai Buidan antrenează grupe de copii și adulți în Pitești și Mioveni. Acesta se consideră fericit pentru că tot ce a construit în acești ani, toată munca, sudoarea și toate sentimentele mele au fost puse pentru a dezvolta tot mai mult acest sport în județul nostru!”. Pe mai departe, Mihai Buidan consideră că datoria lui este să aducă cel puțin un copil care să ajungă Black Belt.

Pentru mine a fost una dintre frumoasele experiențe pe care mi lea putut oferi practicarea acestui sport!

Toată lumea visează la momentul ăsta și fiecare practicant care intră în sală se gândește când va ajunge Black Belt, dar marea majoritate se pierd între timp! Sunt fericit pentru că tot ce am construit în acești ani, toată munca, sudoarea și toate sentimentele mele au fost puse pentru a dezvolta tot mai mult acest sport în județul nostru! Investesc marea majoritate a timpului încercând să formez copii de viitor, copii cu o personalitate puternică și copii disciplinați și cu încredere în ei! De fiecare dată am încercat să le ofer exemplul meu, iar acum am ajuns să fiu răsplătit pentru ceea ce sunt! Mulțumesc professorilor mei și fiecărui copil din sălile noastre, împreună am ajuns aici! Acum datoria mea este să aduc cel puțin un copil la nivelul meu și să ajungă Black Belt!”, ne-a mărturisit Mihai Buidan.

Sursă foto: Mihai Buidan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești a fost un weekend plin de evenimente

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Buidan