Fostul director al Direcţiei Agricole Sibiu – ucis de fiul său drogat şi cu antecedente de probleme psihice!

de | 23.10.2023 18:54 | Știri, Eveniment

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Sibiu, este acuzat de procurori pentru că şi-ar fi ucis tatăl, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

La data de 23.10.2023, ca urmare unui apel la SNUAU 112, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit News.ro, relatează Digi24.

Procurorii susțin că, în cursul nopții de duminică, „o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani din municipiul Sibiu, aflată sub influenţa drogurilor, cu istoric de tulburări psihice şi pe fondul unor relaţii tensionate cu tatăl său, a exercitat acte de violenţă asupra acestuia, în timp ce se aflau în locuinţa comună situată în Municipiul Sibiu, producându-i leziuni care i-au determinat moartea”.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor (…) Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, au mai precizat procurorii.

Agresorul și-ar fi recunoscut fapta, iar potrivit presei locale, victima este fost director al Direcţiei Agricole Sibiu.

 

descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 victime în Albeștii de Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole