DFS Center Grup realizează cel mai spectaculos loc de joacă din Piteşti

de | 16.02.2023 11:30 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Pitești

Firma argeşeană DFS Center Grup a semnat la începutul acestei luni un important contract cu Primăria Piteşti, prin Serviciul de Exploatare a Patrimoniului. Societatea specializată în amenajarea de locuri de joacă, coordonată de către omul de afaceri Dragoş Dorcioman, a câştigat licitaţia organizată de SPEP Piteşti pentru amenajarea noilor locuri de joacă din Lunca Argeşului, din zona Şah. DFS a avut un singur contracandidat, o firmă din Galaţi de asemenea specializată în astfel de lucrări, însă oferta operatorului argeşean a fost considerată mai avantajoasă.

loc joaca lunca_3

DFS va încasa  2,43 milioane lei + TVA

Locul de joacă ce va fi amenajat în Lunca Argeşului are toate şansele să devină unul dintre punctele de atracţie ale oraşuluişi una din destinaţiile preferate de petrecere a timpului liber pentru părinţii cu copii mici. Şi asta pentru că, aşa cum prevede proiectul, complexul de joacă pe care DFS îl va amplasa în zona Şah va fi unul spectaculos, cu 6 turnuri, 33 de acoperişuri, 7 tobogane, sisteme de căţărare, ehipamente interactive, ansamblu conceput astfel încât să stimuleze, pe lângă distracție, și dezvoltarea abilitaților fizice, coordonarea și lucrul în echipă pentru copiii cărora le este adresat.

De asemenea, ansamblul va include şi echipamente destinate copiilor cu dizabilități şi va putea fi utilizat de un număr maxim de 342 copii simultan.

Pentru acest contract, DFS va încasa suma de 2.438.301,66 lei (fără TVA), cu aproape 300.000 de lei mai puţin decât valoarea estimată

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Firma lui Donel Văsîi reabilitează clădirea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DFS | Dragoş Dorcioman | Lunca Argeșului