anchetaonline.ro

Firma lui Donel Văsîi reabilitează clădirea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi

de | 08.02.2023 20:15 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Pitești

Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș a finalizat licitaţia pentru execuţia lucrărilor de reabilitare termo-energetică a sediului instituţiei. Investiţia nu s-a dovedit suficient de atractivă pentru constructorii argeşeni, dovadă că o singură firmă a depus ofertă şi, evident, a şi câştigat. Astfel, societatea care se va ocupa de lucrările ce au ca scop creşterea eficienţei energetice a clădirii IJJ Argeş este Delta Termo Construct, manageriată de Donel Văsîi, unul dintre cei mai activi constructori din judeţ în ultimii ani şi o prezenţă constantă pe piaţa lucrărilor publice din Piteşti. Pentru proiectul de reabilitare a sediului jandarmilor argeşeni, finanţat din fonduri europene, firma lui Donel Văsîi va încasa 3.740.286,95 lei (fără TVA).

Clădirea în care funcţionează IJJ Argeş a fost construită în anul 1975 și nu mai corespunde în ceea ce privește eficiența calității termice, încălcând normativele tehnice actuale naționale și europene. Prin intermediul acestui proiect se urmăreşte reducerea consumului energetic pentru încălzire cu aproape 90%, scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră, precum şi clasificarea clădirii din clasa energetică D în clasa energetică A.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe construcţia noului sediu DNA Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Delta Termo Construct | Donel Văsîi | IJJ Argeș