Diana Lupaș, director OJFIR: Am încercat să păstrez un echilibru între așteptările pe care le am și ceea ce îmi poate oferi realitatea!

de | 15.02.2024 17:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Are în coordonare una dintre instituțiile implicate semnificativ în gestionarea fondurilor europene: Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș. Și-a asumat o răspundere uriașă în 2017, când a preluat conducerea instituției și a reușit să dovedească faptul că tinerețea, venită la pachet cu energie, implicare și dedicare, a fost un atu. Diana Lupaș este manager implicat pentru care primează rezultatele echipei și reușitele beneficiarilor. De asemenea, Diana Lupaș activează și în zona administrației, fiind consilier județean din partea PSD Argeș.

Un parcurs profesional de succes implică responsabilitate, competență, seriozitate, disciplină, determinare și, nu în ultimul rând, dăruire. Permanent am combinat munca cu învățatul. Descoperirea, cultivarea și punerea în aplicare a acestor calități au reprezentat baza pentru dezvoltarea personală și profesională și mi-au oferit abilitatea de a face față oricărei situații sau provocări., ne-a povestit Diana Lupaș.

Visul său de copil a fost acela de a fi medic.

Îmi amintesc perfect asta, pentru că niciuna dintre păpușile mele nu scăpau de injecții. Mi-am dorit întotdeauna să am puterea să fac cât mai mult bine. Ulterior, ca tânăr adolescent, visul meu a fost să devin magistrat. Am urmat Facultatea de Drept, însă această dorință nu s-a materializat, dar pot să spun că, nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul, pentru că atunci când există o pregătire temeinică nu este prea târziu să faci o reconversie profesională.”, a mai adăugat Diana Lupaș.

M-am considerat întotdeauna o persoană realistă și am încercat să păstrez un echilibru între așteptările pe care le am și ceea ce îmi poate oferi realitatea. Pe de altă parte, păstrând proporțiile, mă identific și cu ceea ce fac astăzi din punct de vedere profesional. Îmi place, m-am pregătit pentru asta, mă pregătesc continuu și face parte din tabloul meu mental de ani buni. A fost și mult curaj, pentru că am luat totul de la zero și am vrut să învăț cât mai mult., povestește Diana Lupaș despre experiența sa ca manager al OJFIR Argeș.

Birocrația excesivă este una dintre problemele identificare în parcursul său profesional.

Aceasta este o problemă cu care se confruntă atât sistemul public, cât și cel privat, din cauza faptului că se limitează inițiative sau rezolvarea promptă a problemelor, ceea ce face să crească ineficiența și disfuncțiile, iar cetățeanul să fie prima victimă.”, ne-a explicat Diana Lupaș.

Mulți dintre noi, cel puțin la început de an, ne gândim la tot felul de lucruri pe care ni le-am dori, avem foarte mult elan și dorința de a nu dezamăgi și de a ne dovedi că putem. Toate acestea sunt construite pentru a ne mobiliza în direcția care ne animă. În primul rând, îmi doresc să conduc instituția pe care o reprezint cu aceeași responsabilitate ca și până acum și să avem rezultate foarte bune. Pe de altă parte, activitatea politică este la fel de importantă pentru că vom avea un an electoral fără precedent.”, ne-a dezvăluit tânăra manager despre planurile sale în  anul care tocmai a început.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Karina Ungureanu, președinte Clubul Sportiv Titanii 2023 „Sportul m-a învățat că trebuie sa dau tot ce am, până ating linia de finish!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Diana Lupaș

Ultimele articole