Directoarea unui liceu a fost prinsă la furat! Femeia a spus că produsele „i-au căzut în geantă”

de | 10.02.2023 19:28 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Directoarea unui liceu a fost prinsă la furat! Femeia a spus că produsele „i-au căzut în geantă”

Eveniment incredibil într-un supermarket din județul Buzău! Directoarea unui liceu, care de altfel ocupă și funcția de consilier local în orașul Pătârlagele, a fost prinsă la furat.

Femeia a ajuns în supermarketul cu pricina și a luat câteva produse, iar apoi a încercat să plece fără să le plătească. Însă, directoarea a fost suprinsă de angajații magazinului, care o aveau în atenție. Se pare că nu a fost pentru prima dată când aceasta a venit la cumpărături și a luat produse fără să le plătească.

Directoarea a fost oprită de angajații de la pază, care au anunțat poliția. Potrivit Antena 3, femeia ar fi spus agenților că a luat un coș pentru cumpărături, doar că anumite produse i-ar fi căzut în geantă fără să bage de seamă.

Polițiștii i-ar fi convins pe proprietarii magazinului să nu reclame furtul, iar prejudiciul a fost recuperat. Însă, reprezentanții supermarketului au decis să îi interzică femeii accesul în magazin.

Foto descriptiv Monitorul de Vrancea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mințea că oferă servicii de transport din străinătate în țară! Prejudiciu de peste 17.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: