Directori noi pentru 2 instituții argeșene

de | 27.06.2022 16:46 | Știri, Administrație, Județean

Finele săptămânii trecute s-a lăsat cu două schimbări la vârful a două instituții. Funcția de director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș a fost preluată de către economistul Ionuț Gheorghe, care vine de pe poziția de director economic. Acesta este în boardul CAS Argeș de 11 ani, fiind director financiar și ulterior director economic, un profesionist foarte apreciat în domeniu. Domnia-sa este unul dintre cei care au contribuit și susținut înființarea centrelor de permanență la nivel de județ, unități care degrevează urgențele și asigură asistență medicală non-stop în comunități.

O altă schimbare este la Casa Corpului Didactic (CCD Argeș). Managerul Corina Postelnicescu a fost înlocuită vineri, 24 iunie, cu Ana Badea, cea care a mai condus și în trecut instituția. Corina Postelnicescu a preluat funcția în 2020 și a reușit să coordoneze activitatea CCD Argeș în cea mai grea perioadă, când, din cauza pandemiei, toată activitatea de formare s-a mutat în online. În ciuda acestor provocări, a reușit să aibă venituri generoase la bugetul CCD Argeș, a reactivat și dotat biblioteca, a schimbat fața sediului instituției și a generat proiecte de amploare care au mobilizat atât cadre didactice, cât și elevi.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole