Braconieri și hoți de lemne, prinși în Argeș

de | 27.06.2022 16:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Trei bărbați au fost prinși în noaptea de sâmbătă spre duminică de către polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, care pescuiau în zona lacului de acumulare Golești, folosind plase monofilament.

Cei trei s-au ales cu dosar penal pentru infracțiunea de braconaj piscicol. De asemenea, oamenii legii le-au confiscat echipamentele de pescuit și cantitatea de 9,46 kg de pește, pe care apucaseră să o pescuiască înainte de a fi prinși de polițiști.

Hoț de lemne, prins în Mălureni

Nici cei care fură material lemnos nu au lipsit din acțiunile polițiștilor, desfășurate în acest weekend. De exemplu, un bărbat de 34 de ani, din Ștefănești, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea o autoutilitară, în Mălureni, cu care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deținea documente care să ateste proveniența legală sau actele necesare de însoțire a transportului de lemne.

La locul incidentului a fost chemat și un specialist silvic, care a stabilit că în autoutilitară se afla canitatea de 3mc lemn de foc, de esență gorun.

Bărbatul a fost amendat de oamenii legii cu suma de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Mușătești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a finalizat necropsia băiatului înecat în Trivale! Sunt așteptate analize toxicologice și biologice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole