Pentru directorii aflați la primul mandat. Curs obligatoriu de formare în managementul educațional

de | 03.05.2023 16:32 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

Ministerul Educație vrea să introducă un curs obligatoriu de formare în managementul educational, în vederea sprijinirii profesionale a directorilor și directorilor adjuncți aflați la primul mandate. Această prevedere se regăsește în noile Legi ale Educației.

”Viitorul copiilor noștri depinde de deciziile luate de conducerea instituțiilor în care învață. Orice schimbare sau hotărâre poate să influențeze modul în care elevii se simt la școală și șansele pe care le au la o educație de calitate.

Prin noile Legi ale Educației, sprijinim profesional directorii și directorii adjuncți aflați la primul mandat și asigurăm un management de calitate cu o nouă măsură: introducerea unui curs obligatoriu de formare în managementul educațional. De asemenea, aceștia vor fi sprijiniți de un mentor pentru management”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Educației.

Foto descriptiv. sursa foto: Replica ONLINE.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Trei tineri au furat un telefon și l-au amanetat pentru 4000 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei

Ultimele articole