Pitești: Trei tineri au furat un telefon și l-au amanetat pentru 4000 lei

de | 03.05.2023 15:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Pitești: Trei tineri au furat un telefon și l-au amanetat pentru 4000 lei

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Trei tineri, unul în vârstă de 16 ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, iar ceilalți doi din Pitești, de 19 și 23 de ani, sunt acuzați de furtul unui telefon mobil.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit, că în seara zilei de 24 februarie, tânărul de 23 de ani și-a chemat un prieten în zona unui parc din Pitești, iar în urma unui pretext el și-a însușit telefonul acestuia. După acest fapt, telefonul a fost înmânat ulterior minorului, care a plecat cu el, timp în care ceilalți  doi tineri au continuat să îi distragă atenția persoanei vătămate.

In urma acestui incident, cei trei au dus telefonul la o casă de amanet, unde au primit pentru el suma de 4.000 de lei.

După administrarea probatoriului, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, respectiv minorul de 16 ani și tânărul de 19 ani, reținuți la data de 14 martie, iar tânărul de 23 de ani, reținut la data de 16 martie, ulterior fiind dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar.” transmit reprezentanții IPJ Argeș

Telefonul a fost recuperat și înmânat persoanei vătămate.

În acest caz, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Căldura l-a făcut să recurgă la un gest necugetat! A spart geamul de la tramvai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole