Dispariție cumplită! Băiețel de 10 ani – căutat în apele Crișului Negru

de | 08.06.2023 19:26 | Știri, Eveniment, Național

Dramă într-o familie după ce copilul lor, un băiețel de numai 10 ani, a dispărut în această seară de joi, în apele Crișului Negru.

La fața locului au intervenit pompieri, scafandri și un elicopter SMURD. Copilul este căutat și cu ajutorul dronelor.

Mai multe echipaje de pompieri militari din județul Bihor s-au mobilizat și îl caută pe micuț. Dispariția acestuia a fost sesizată la ora 17.20, de către o apelantă a numărului unic 112.

Copilul a fost văzut plutind în apele Crișului Negru.

La fața locului s-au deplasat, conform Antena 3 CNN, opt echipaje de pompieri militari, din care șase de căutare-salvare de la înec din cadrul Gărzii de Pompieri Tinca, Detașamentului de Pompieri Salonta și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, un echipaj de pompieri scafandri și un echipaj de pompieri paramedici, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și elicopterul SMURD.

De asemenea, au intervenit reprezentanții SalvaDrone pentru a asigura sprijin cu ajutorul dronelor.

foto descriptiv
hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Motociclist la 74 de ani! A murit in trafic, la Albota

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole