DN 65A a intrat în reparaţii capitale la Costeşti

de | 14.04.2022 15:30 | Costești, Administrație

Directorul general  al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București a inspectat lucrările de la Costeşti.

 

În urma demersurilor primarului Ion Baicea, Compania Naţională de Drumuri a demarat zilele trecute lucrările de reparaţie capitală a străzii principale care traversează oraşul Costeşti de la un capăt la altul, strada Victoriei, care reprezintă un segment din DN 65A. Astfel, după 30 de ani, la Costești, pe drumul național 65A sunt făcute lucrări de reparații prin turnare de covor asfaltic.

Miercuri, 6 aprilie, Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) București, împreună cu șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheoghe Mihăiță, au fost în inspecție la aceste lucrări. Cei doi reprezentanți ai CNAIR au fost însoțiți de primarul Ion Baicea și viceprimarul Dani Stancu, precum şi de către președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă şi deputatul Simona Bucura-Oprescu, președintele comisiei de Administrație Publică din Camera Deputaților.

asfaltare DN65A Costesti Baicea Minzina Simona (3)

După 30 de ani, în sfârșit, avem și noi la Costești un drum național reabilitat. Vreau să le mulțumesc decidenților care au contribuit la această mare realizare pentru Costești. Putem spune și noi că acum avem un oraș european. Sunt tare mulțumit că echipa este lângă organizația Costești și că vom fi și în continuare beneficiarii mai multor proiecte de dezvoltare”, a subliniat primarul orașului Costești, Ion Baicea.

Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, în administrarea căreia se află şi drumurile naţionale din județul nostru, a menționat:

După terminarea sezonului rece, DRDP București a început reparațiile pe drumurile din Argeș. Prima reparație este aici, la Costești, pe un drum destul de important – DN 65 A. Lucrările vor continua pe parcursul acestei luni și se vor finaliza cu lucrări tot pe raza localității.

Vor fi făcute lucrări și pe DN 73C, vom începe reparațiile pe zona Curtea de Argeș și spre limita cu Râmnicu Vâlcea. Vom continua cu lucrări pe DN 73 D, în zona orașului Mioveni și vom continua reparațiile și investițiile pe DN 7C, pe Transfăgărășan, cu zone de consolidări, covor asfaltic, marcaje și reparații. Avem în plan și lucrări de sistematizare, sensurile giratorii de la ieșirea din Pitești către Câmpulung și noi intersecții create pentru eficientizarea traficului”.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: