Documente și plăți online pe site-ul Primăriei Bradu

de | 21.11.2022 17:50 | Știri, Administrație, Județean

  • Puteți descărca orice document sau formular necesar pentru obținerea diferitelor acte

 

Cetățenii comunei Bradu pot accesa pagina online a administrației locale pe domeniul www.primariabradu.ro.

Site-ul oficial vine atât cu anunțuri de interes public, cât și cu documente și formulare pe care le pot completa și depune în vederea obținerii diferitelor acte.

În plus, de pe primariabradu.ro pot afla care sunt cele mai importante evenimente care se derulează în localitate și se pot programa și pentru audiențe.

 

site bradu - Documente și plăți online pe site-ul Primăriei Bradu

 

Websiteul Primăriei Bradu are și un link direct către Ghiseul.ro, prin care se pot achita taxele și impozitele stabilite de instituțiile publice înrolate în sistem sau se pot efectua plăți aferente prestării oricărui serviciu public.

Prin intermediul noului site, veți putea accesa și Monitorul Oficial Local, de unde puteți descărca diverse documente administrative sau executive, puteți citi hotărârile Consiliului Local și ediția digitală a ziarului „Realitatea Bradului”.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primaria Bradu