anchetaonline.ro

Tânără fără permis de conducere, prinsă la volan în Argeș

de | 21.11.2022 17:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Dosar penal pentru o tânără de 28 de ani, din Budeasa, care deși nu posedă permis de conducere, a hotărât să dea o tură cu mașina pe DJ 703E.

Femeia a fost prinsă noaptea trecută de către polițiștii din Poiana Lacului, în comuna Băbana.

În dreapta femeii se afla proprietarul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, din Micești, care i-a încredințat mașina, deși știa că aceasta nu deține permis.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru conducere fără drept, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea de a deține permis de conducere pentru conducerea pe drumurile publice de către o persoană care care nu posedă permis de conducere.

Conducea beat și fără permis

O situație asemănătoare a avut loc pe strada Șoseaua Națională din Câmpulung, acolo unde un bărbat de 39 de ani, din Schitu Golești, conducea un moped, deși nu deține permis de conducere.

Mai mult, fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma ispavei sale, omul s-a ales cu dosar penal.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dosar penal pentru ministrul Sportului! Este acuzat că a condus ilegal o maşină a instituției

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: