anchetaonline.ro

Doi bebeluși au venit pe lume, de Paște, la Maternitatea SJU Piteşti

de | 26.04.2022 13:26 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Nimic nu poate fi mai frumos pentru o mamă decât momentul în care ține la piept, pentru prima oară, copilul său. Două femei au fost binecuvântate de sărbătorile pascale cu venirea pe lume a bebelușilor acestora.

În prima zi de Paște, puțin după ora 16:00, o fetiță a venit pe lume în maternitatea Spitalului Județean de Urgență (SJU).

În a doua zi de Paște, luni, o altă mămică a ajuns în grija cadrelor medicale, după ce băiețelul ei s-a grăbit să ajungă pe lume înainte de termen.

Le urăm sănătate nou-născuților și să ajungă acasă, alături de mamele lor, cât mai curând!

Anul trecut, în prima zi de Paște, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, s-au născut două fetițe și doi băieței, iar în a doua zi au venit pe lume tot patru bebeluși, 3 fetițe și un băiețel”, a transmis Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Se spune că cei care vin pe lume în această perioadă vor avea noroc toată viața, iar potrivit tradiției, majoritatea mămicilor care nasc în preajma Paștelui îşi botează copiii Cristina sau Cristian.

Ministerul Sănătății despre cazul de hepatită acută severă din România: Fetița de 5 ani nu a călătorit în străinătate

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: