Apel la umanitate! Familia din Ștefănești, lovită de necaz în ziua de Paște, are nevoie de ajutor

de | 26.04.2022 13:06 | Știri, După subiect, Lifestyle, Ștefănești

Un necaz s-a abătut asupra unei familii din Ștefănești, chiar în prima zi de Paște, atunci când toată agoniseala de-o viață a acesteia, casa, garajul și mașina, au ars complet în urma unui incendiu plecat de la instalația electrică a mașinii.

Două fetițe de 7 și 13 ani, împreună cu părinții lor, au rămas pe drumuri, iar acum locuiesc provizoriu la rude. Un apel a fost făcut de către primarul din Ștefănești, Nicolae Velcea, care îndeamnă oamenii să ajute familia lovită de necaz.

Casa familiei din Enculești a luat foc în ziua de Paște. Incendiul a pornit din garaj şi în scurt timp a cuprins întreaga casă, focul distrugând totul în cale.
Rămaşi fără adăpost, părinţii şi cei 2 copii – 2 fete în vârstă de 7 și 13 ani- au nevoie de ajutorul nostru. Părinţii şi copiii locuiesc acum provizoriu la rude.
În sprijinul familiei au venit mai multe persoane care au aflat de necazul familiei, însă casa trebuie refăcută din temelii, aşa că orice ajutor este binevenit!, a transmis primarul Nicolae Velcea.

Cei care își doresc să ajute familia o pot face în contul RO66BACX0000000819663000, deschis pe numele propietarului Matei Nicoleta Elisa.

Număr de telefon: 0743866202.

Citește mai multe despre acest subiect pe anchetaonline.ro:

Untitled collage 24 - Apel la umanitate! Familia din Ștefănești, lovită de necaz în ziua de Paște, are nevoie de ajutor

(Video) Drama de la Ștefănești! Le-a ars casa în ziua de Paște !

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole