anchetaonline.ro

Doi polițiști din Pitești au fost condamnați la închisoare! Luau mită de la șoferi

de | 23.11.2022 11:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Pitești

Cei doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș – Secția nr. 2 Poliție Pitești – Ordine Publică, care în luna decembrie a anului 2021 au fost prinși în flagrant, în timp ce primeau mită de la doi șoferii, pentru a nu le suspenda permisele de conducere, au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru luare de mită.

Totodată, aceștia trebuie să presteze muncă în folosul comunității în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș sau în cadrul Casei Județene de Pensii Argeș, pe o perioadă de 100 de zile.

Condamnarea acestora este definitivă, după ce Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie a respins apelurile împotriva sentinței pronunțată în primă instanță de Tribunalul Argeș.

Iată hotărârea instanței:

La data de 21.11.2022, Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie a respins apelurile declarate împotriva sentinței pronunțată în prima instanță de Tribunalul Argeș și a condamnat definitiv doi agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș – Secția nr. 2 Poliție Pitești – Ordine Publică, la data comiterii faptelor.

– C.M.D. la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, stabilind termen de supraveghere de 3 ani și prestarea pe o perioadă de 100 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș sau în cadrul Casei Județene de Pensii Argeș;
– M.E.I. la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, stabilind termen de supraveghere de 3 ani și prestarea pe o perioadă de 100 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș sau în cadrul Casei Județene de Pensii Argeș.

Amintim că polițiștii rutieri au primit, în decembrie 2021, de la doi șoferi suma de 1.800 de lei, câte 900 de lei de la fiecare, pentru a nu le suspenda permisele de conducere, în urma săvârșirii unor contravenții la regimul rutier.

Totodată, pe 16 noiembrie 2021, cei doi agenți de poliție au primit 300 de lei de la un martor denunțător, pentru a nu da acestuia sancţiuni contravenţionale corelative contravenţiilor constatate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O urscoaică cu doi pui- surprinsă într-o localitate din Argeș, chiar lângă casele oamenilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: