anchetaonline.ro

O urscoaică cu doi pui- surprinsă într-o localitate din Argeș, chiar lângă casele oamenilor

de | 23.11.2022 10:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

O urscoaică cu doi pui a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale unui locuitor din comuna argeșeană Mălureni.

Imaginile au fost făcute publice de bărbatul care are o locuință în zona respectivă. Potrivit acestuia, ursoaica ar fi fost surprinsă în luna august a acestui an, dar bărbatul de-abia acum a descoperit „musafirii nepoftiți”.

Recent, argeșeanul, care nu locuiește în permanență în acea casă, a verificat imaginile de pe camerele de supraveghere și a văzut, spre surprinderea lui, animalele care își făceau veacul prin Mălureni, chiar lângă casele cetățenilor.

Omul a postat imaginile în mediul online, atrăgând atenția locuitorilor din comună.

Prezența urșilor în localitățile din România, iar în unele cazuri, chiar și atacurile, au devenit un fenomen tot mai des întâlnit și totodată scăpat de sub control.

De asemenea, în ultimii ani, în județul Argeș s-au înmulțit „vizitele” urșilor lângă locuințele oamenilor, de foarte multe ori producând pagube în gospodăriile acestora.

Amintim că în luna septembrie a acestui an, un bărbat de 46 de ani a fost atacat de un urs, în municipiul Curtea de Argeș (zona strada Valea Sasului).

Acesta se afla singur, în zona respectivă, având în grijă mai multe oi, atunci când animalul s-a năpustit asupra lui.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Bărbatul atacat de urs – în stare gravă la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: