Doi șoferi de autobuz au umilit o tânără în scaun cu rotile!

de | 20.07.2022 17:57 | Știri, Eveniment, Național

Doi șoferi de autobuz din București sunt cercetați de către Societatea de Transport Bucureşti (STB) după ce au jignit o tânără în scaun cu rotile.

Primul șofer nu i-a permis accesul în autobuz, pe când al doilea le-a jignit atât pe ea, cât și pe mama tinerei. Cele două au dorit să coboare rampa de acces a autobuzului pentru a se urca, însă au fost primite cu un comportament mai mult decât nepotrivit din partea șoferului. Tânără a făcut public penibilul eveniment la care a asistat, urmând ca reprezentanții STB să se autosesizeze, potrivit DIGI24.

Regretăm evenimentele petrecute în cursul zilei de 18 iulie 2022, pe traseul liniei 104, în staţia Piaţa Naţiunile Unite, unde doi şoferi STB S.A. au avut un comportament nepotrivit faţă de o tânără în scaun cu rotile. Aceste incidente pun într-o lumină nefavorabilă imaginea companiei şi vă asigurăm că scopul nostru nu este acela de a produce disconfort celor care utilizează mijloacele de transport în comun. Dimpotrivă, prin acţiunile pe care le desfăşurăm în ultima vreme dorim să transmitem tuturor beneficiarilor acestui serviciu public mesajul că interesul nostru major este acela de a oferi condiţii de transport civilizate, la standarde de calitate, demne de o capitală europeană”, se arată în comunicatul STB, citat de Agerpres.

În urma celor constatate, s-a luat în vedere cercetarea disciplinară a celor doi șoferi STB.

Societatea de Transport Bucureşti STB S.A. nu tolerează sub nicio formă comportamentul nepotrivit al salariaţilor. Pentru a asigura un transport civilizat şi de calitate, conducătorii de vehicule sunt instruiţi permanent şi insistăm pe implementarea unei conduite care să respecte Regulamentul Intern privind comportamentul în traseu”, au adăugat reprezentanţii STB.

Mai mult de atât, aceștia au ținut să precizeze că, periodic, personalul de mişcare al Societăţii este supus unui control medical, care include şi testări psihologice. Totodată, iar la ieşirea în traseu, conducătorii de vehicule au rolul de a-și asuma responsabilitatea păstrării integrităţii călătorilor şi a celorlalţi participanţi la trafic, cât şi a vehiculului.

 

Foto descriptiv/Sursa Agentia de Presa Mondena

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

BREAKING! Instituția-cheie în analizarea plagiatelor – CNATDCU desființată de noua lege a educației!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole