Doliu în România! Un cunoscut comentator sportiv a murit din cauza unui şoc hipotermic

de | 10.02.2023 23:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Doliu în România! Un cunoscut comentator sportiv a murit din cauza unui şoc hipotermic

Este doliu în presa din România, după ce unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi s-a stins din viață, vineri, 10 februarie.

Bogdan Socol a murit, la doar 42 de ani. Se pare că decesul s-a produs din cauza unui șoc hipotermic, în timpul unui antrenament. Conform gsp.ro, jurnalistul era pasionat de înotul în ape înghețate, iar astăzi ar fi intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Din nefericire, nu a reușit să iasă la suprafață și nici să fie salvat la timp.

Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit enorm fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va rămâne în memorie și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis Mihai Stoica, managerul FCSB și fost coleg cu Bogdan Socol la DigiSport.

Conform sursei citate, Bogdan Socol s-ar fi pregătit în ultimele luni să înoate în condiții extreme, pe lacuri înghețate.

Acest video a fost realizat în urmă cu 9 zile:

Dumnezeu să îl ierte!

Foto Bogdan Socol

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident chimic la o fabrică din România! Mobilizare majoră de forțe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole