Doliu în teatrul românesc! A murit actorul Mihai Bica!

de | 28.01.2023 13:35 | Știri, Eveniment, Județean

Este doliu în teatrul românescu, după ce astăzi, sâmbătă, 28 ianuarie, s-a stins din viață actorul Mihai Bica, fost director al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, conform Antena 3 CNN.

A absolvit IATC “IL Caragiale” București (UNATC), 1983- 1987, clasa prof. Olga Tudorache, asistenți Florian Pittiș și Florin Zamfirescu și a jucat la Teatrul din Sibiu (1988-2000), Teatrul Național “IL Caragiale” București, Teatrul Mic.

Mihai Bica nu a fost orice actor. A fost elevul doamnei prof. Olga Tudorache şi coleg cu Florin Pittiș și Florin Zamfirescu.

La Sibiu a jucat între 1988 şi 2000. A fost directorul teatrului din Sibiu și în ultimii 20 de ani a jucat la Brașov şi la București, teatru şi film.

A fost vocea unică a călugărului Arsenie Boca. Ar fi împlinit anul acesta…60 de ani!”, a declarat Mihai Copăceanu, psiholog, potrivit sursei citate

 

Foto descriptiv.

urcusspreinviere.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur astăzi în România! Ce magnitudine a avut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole