Don Juan de Pitești! Păcălea femei pe Facebook și le convingea să îi trimită bani

de | 22.06.2022 14:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteștean de 47 de ani este cercetat de oamenii legii, după și-a creat un cont fals pe rețeaua de socializare Facebook, ”ieșind la agățat” …online. Bărbatul intra în vorbă cu femei, în general necăsătorite, iar apoi le convigea să îi trimită diverse sume de bani.

Cinci femei au căzut în plasa bărbatului, acesta reușind să obțină de la ele 3.200 de lei. Întreaga activitate a fost desfășurată în perioada octombrie 2021-februarie 2022.

Mai mult, piteșteanul a introdus date informatice nereale într-o aplicație de internet banking, inducând în eroare două femei că a transferat bani în contul bancar al acestora, cu scopul de a le determina pe acestea să-i remită diferite sume.

Luna trecută, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Candidat eliminat de la BAC pentru tentativă de fraudă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole