anchetaonline.ro

Donald Trump este acuzat de viol! Victima ar fi o jurnalistă

de | 14.10.2022 11:17 | Știri, După subiect, Eveniment

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, este acuzat de viol de către o jurnalistă. E. Jean Carroll are acum 78 de ani și susține că agresiunea sexuală ar fi avut loc în anii ’90 în cabina de probă a unui magazin din New York.

Fostul lider de la Casa Albă a respins acuzația, spunând că nu a văzut-o niciodată pe jurnalista respectivă și că nu ar fi fost niciodată „genul său de femeie”.

Plângerea a fost depusă în anul 2019, dar a fost amânată, deoarece în perioada respectivă, Donald Trump era încă președintele Americii.

Fosta jurnalistă l-a chemat în instanță pe Trump și pentru defăimare, deoarece acesta a spus despre mărturia ei că ar fi o „minciună absolută”. Prin urmare, fostul președinte va fi nevoit să depună mărturie în acest proces, după ce un judecător din New York a respins cererea de amânare a depoziţiei sale, prevăzută pentru miercurea viitoare.

Foto Reuters

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Pitești: Fată de 12 ani- bătută cu pumnii și picioarele!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: