anchetaonline.ro

Campanie umanitară de donare de sânge, la Mioveni

de | 23.05.2023 20:28 | Județean, Lifestyle, Mioveni, Știri

  • Un strop de sânge pentru viață, ediția a VI-a

donare sânge la Mioveni
Marți, 23 mai, a avut loc ediția a VI-a a campaniei umanitare de donare de sânge “Un strop de sânge pentru viață ” inițiată de Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu. Evenimentul s-a ținut la Casa de Cultură Racovița din Mioveni,
Au participat la această acțiune, benevol, zeci de elevi majori, cadre didactice si cadre medicale din liceul nostru care au înțeles că pot dona viață și speranță celor ce au nevoie.
donare sânge la Miovenidonare sânge la Mioveni
Pentru gestul lor extraordinar, cuvintele sunt de prisos și le mulțumim din inimă!
De asemenea transmitem mulțumiri tuturor celor implicați în aceasta acțiune superbă : PRIMĂRIEI MIOVENI care a asigurat organizarea acestei acțiuni în condiții optime, personalului medical și conducerii Centrului de Transfuzii Argeș, Asociației de Părinți din liceu APLIZMA , Centrului Cultural Mioveni”, a transmis Prof. Ana BUCUR, coordonator proiect.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Seminar In Memoriam Prof. Univ. Dr. Șerban Valeca

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni