Dosare penale pentru doi bărbați prinși de polițiștii argeșeni conducând fără drept

de | 21.04.2024 23:15 | Județean, Eveniment

  • Conduceau fără drept pe drumurile din Argeș!

Polițiștii argeșeni au continuat și în acest weekend acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost aplicate în urma abaterilor un număr de 773 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 175.000 de lei, dintre care 695 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 65 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

Totodată au fost organizte peste 70 de filtre rutiere iar în urma neregulilor semnalate au fost reținute 56 de permise de conducere și au fost retrase 32 de certificate de înmatriculare.

Pollițiștii argeșeni au depistat în trafic două persoane care conduceau fără drept.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat cineri, 19 aprilie un bărbat, de 34 de ani, din Câmpulung, care conducea un ansamblu auto, pe DN 7 – Morărești, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Un alt șofer, un bărbat de 27 de ani din Chiajna a fost prins la volan de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești pe strada Exercițiu. Și acesta avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Au fost întocmite dosare penale conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

 

Foto: evz.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie de 27 de ani din Topoloveni și alți 3 argeșeni – prinși de RADAR cu viteză excesivă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole