O femeie de 27 de ani din Topoloveni și alți 3 argeșeni – prinși de RADAR cu viteză excesivă!

de | 21.04.2024 22:10 | Județean, Eveniment

  • Vitezomanii au fost amendați și lăsați pietoni!

Polițiștii argeșeni au continuat în ultimele 48 de ore acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 773 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 175.000 de lei, dintre care 695 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 65 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

Au fost organizte un număr de 73 de filtre rutiere iar în urma neregulilor semnalate au fost reținute 56 de permise de conducere și au fost retrase 32 de certificate de înmatriculare.

Printre cei amendați și lăsați pietoni s-a numărat și o femeie, de 27 de ani, din Topoloveni. care a fost depistată de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești conducând cu viteză excesivă un autoturism, pe D.N. 65B. Aparatul RADAR a înregistrat o viteză de 127de km/h, pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h.

Argeșeanca a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Totodată polițiștii piteșteni au depistat și un bărbat, de 25 de ani, din Negrași, care conducea cu viteză excesivă o mașină pe D.N. 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 149 de km/. Acesta a fost amendat și lăsat pieton timp de patru luni.

Alte două  persoane prinse conducând cu viteză excesivă au fost un bărbat, de 33 de ani, din Mioveni și un tânăr, de 21 de ani, din Bradu.

Șoferul din Mioveni, care conducea pe D.N. 73 – Stâlpeni a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung cu viteza de 132 de km/h. Acesta a primit o amendă în valoare de 3.300 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Tânărul din Bradu  a fost depistat de polițiști pe D.N. 65B. Conducea cu 131 de km/h pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h.
A rĂmas fără permis de conducere timp de 90 de zile și a primit amendă.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat urmărit la nivel național depistat de polițiștii în Lunca Argeșului! Are 36 de ani și este din Ștefănești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș