Dotări și echipamente de ultimă generație pentru școlile din Bradu

de | 21.09.2023 11:38 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită

În comuna Bradu, școala a început cu vești bune pentru elevi, dar și pentru dascăli. Aceștia vor beneficia de dotări care să le eficientizeze procesul instructiv-educativ.

Bradu inceput scoala

Acest început de an școlar îi întâmpină pe elevii noștri cu noi soluții tehnice menite să-i sprijin

e în procesul de învățare, să le stimuleze creativitatea și să le lărgească orizontul cunoașterii. Mă îngrijesc ca fiecare elev din localitatea noastră să aibă acces la cele mai noi metode gândite pentru a perfecționa procesul de predare și, de asemenea, să îi ajutăm pe profesori în misiunea lor de a modela viitorul copiilor noștri.

 

S-au achiziționat, în acest scop, desktopuri, table interactive, laptopuri, sisteme de sunet, camere de videoconferință, multifuncționale etc. Au fost dotate laboratoarele de fizică, chimie, biologie, geografie și matematică, cu toate instrumentele necesare susținerii procesului educativ, toate aceste materiale de lucru fiind la standarde europene.

 

Dragi elevi, să nu uitați că fiecare zi de școală este o oportunitate de a învăța și de a crește. Cu pasiune și determinare, veți depăși orice provocare și veți atinge înălțimile dorite. Vă doresc un an școlar frumos și plin de reușite!”, este mesajul transmis de către edilul Dan Stroe, la deschiderea anului școlar.

Bradu inceput scoala

Proiectul de finanțare accesat de Primăria Bradu se derulează prin Planul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de circa 700.000 lei.

Bradu inceput scoala

22 săli de clasă din învățământul preșcolar, primar și gimnazial beneficiază de aceste dotări, dar și laboratoarele din cadrul școlilor.

S-au achiziționat: 27 de computere, 22 de table interactive, 22 laptopuri, 22 sisteme de sunet, 22 camere pentru videoconferință, 22 imprimante multifuncționale, materiale și consumabile pentru laboratoare.

bradu inceput scoala5 - Dotări și echipamente de ultimă generație pentru școlile din Bradu

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Control în desfășurare la Spitalul de Pediatrie Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu