Control în desfășurare la Spitalul de Pediatrie Pitești!

de | 21.09.2023 10:40 | Pitești, Administrație, Eveniment, Importante

Prefectura Argeș informează că la această oră este în desfășurare un control la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Reprezentanții instituției transmit faptul că trei saloane ale Secției Oftamologie necesită igienizare iar în Blocul Alimentar, pe unele porțiuni ale plafonului sunt urme de infiltrații cauzate de lucrările care sunt la nivelul superior, iar pavimentul are fisuri.

În Secția ATI nu se asigură normativul de personal medical superior. Din păcate, există doar 2 medici ATI care lucrează cu spitalul în baza unui contract de colaborare. Posturile libere au fost scoase la concurs, dar nu au fost ocupate”, au mai transmis aceștia. 

Prefectura mai anunță faptul că în momentul în care au mers în control la etajul VI, acolo unde sunt lucrări de reabilitare, inspectorii ISU au găsit mai multe persoane care au încălcat prevederile legale privind fumatul.

Este vorba despre personal al societății comerciale ce se ocupă de lucrări.

Firma a fost amendată cu 1000 de lei”, a transmis Radu Perianu. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au constatat de asemenea mai multe nereguli pe linie de organizare în instituție în ceea ce privește apărarea împotriva incendiilor.

Nu este actualizat planul de evacuare în caz de situații de urgență, nici planurile privind managementul situațiilor de urgență. În incinta unității spitalicești, la secțiile de pe mai multe etaje, paturile mobile sunt mai late decât ușile, lucru care poate afecta evacuarea pacienților în caz de urgență”, a adăugat prefectul judeului Argeș.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Transporturi agabaritice AZI pe ruta Negoiești – Bascov

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul de Pediatrie Piteşti

Ultimele articole