Două accidente pe A1 București-Pitești! A intervenit descarcerarea

de | 11.04.2023 14:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Două accidente pe A1 București-Pitești! A intervenit descarcerarea

Două accidente rutiere au avut loc, marți, pe A1 București Pitești.

Primul dintre ele s-a produs în jurul prânzului, în zona localității Ciorogârla, fiind implicate patru mașini și două autoutilitare.

Potrivit romania-actualitati.ro, un bărbat de 37 de ani a rămas blocat înr-un autoturism, fiind nevoie de intervenție descarcerării pentru a fi scos din mașină.

Victima a fost evaluată medical la fața locului, iar ulterior s-a decis să fie transportată la un spital din București de către un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, alți 6 oameni se aflau în autoturismele implicate în incidentul rutier. Din fericire, aceștia nu au fost răniți.

Un alt accident s-a produs la kilometrul 73

Tot marți, un alt accident rutier a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 73, pe raza localității Ionești.

Au fost implicate două autoturisme, un BMW și un Duster, iar în urma impactului, o persoană a fost rănită.

Victima a fost găsită conștientă și a primit îngrjiri medicale la fața locului.

În zona respectivă au intervenit pompierii Detașamentului Găești, cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD, dar și un echipaj SAJ Dâmbovița.

Foto Info Trafic Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Pitești: Impact între două mașini! Una dintre ele s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1