Două culturi de canabis de 90 de plante ambele! Un al treilea inculpat reținut de DIICOT!

de | 13.10.2023 13:38 | Eveniment, Știri

Procurorii DIICOT au descoperit două culturi de canabis formate din 50 și respectiv 40 de plante, în apropierea unei ferme situată într-o zonă limitrofă a comunei Valea Crișului, județul Covasna.

La data de 6 octombrie s-a dispus reținerea a doi inculpați vizați de cele două culturi ce au fost înființate în primăvara acestui an, iar la data de 11.10.2023, s-a dispus măsura preventivă a reținerii cu privire la un al treilea inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

diicot - Două culturi de canabis de 90 de plante ambele! Un al treilea inculpat reținut de DIICOT!

În urma extinderii cercetărilor în cauză, procurorii au găsit și ridicat, din trei locații situate în extravilanul localităților Comandău și Zălan, din județul Covasna, aproximativ 1,2 kilograme de fragmente vegetale (muguri de canabis) și aproximativ 450 de grame de materie vegetală uscată (frunze de canabis).

diicot canabis - Două culturi de canabis de 90 de plante ambele! Un al treilea inculpat reținut de DIICOT!
De asemenea, în cursul zilei de joi, 12.10.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Covasna a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Traficul rutier se va închide pe Podul Grant din București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Covasna

Ultimele articole