Programul Rabla Local. Anunț privind deschiderea sesiunii de finanțare

de | 13.10.2023 13:35 | Administrație, Pitești

Reprezentanții municipalității au transmis noi Informații legate de deschiderea sesiunii de finanțare a Programului Rabla Local la nivelul UAT Pitești, județul Argeș.
Aceștia anunță anunță că, începând cu data de 16 octombrie 2023, solicitanții de finanțare pot depune documentele, fie fizic, la sediul Primăriei Municipiului Pitești din strada Victoriei, nr. 24, intrarea D, fie on-line, prin expedierea pe adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro a acestora, în format PDF, conținând semnătura beneficiarului.
Mai multe detalii referitoare la procedura depunerii solicitării de finanțare, precum și la documentele necesare pot fi aflate prin accesarea link-ului: https://www.primariapitesti.ro/anunt-privind-deschiderea…
Foto: Facebook Primăria Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole