anchetaonline.ro

Două fete s-au luat la bătaie în public, zeci de martori le-au încurajat!

de | 28.10.2022 17:03 | Știri, Eveniment, Național

Două adolescente care s-au luat la bătaie în parcul Tăbăcăriei din Constanţa, lângă un mall, au fost filmate de publicul care le încuraja. Fetele urmează să fie audiate de poliţişti, după spectacolul pe care l-au făcut, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, conform Digi24.

Bătaia dintre cele două a fost cu adevărat violentă. Fetele și-au împărțit pumni și picioare până au ajuns să se trântească la pământ, conform Agerpres.

În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două persoane se agresează fizic, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 1 s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a informat IPJ Constanţa printr-un comunicat de presă.

Cele două adolescente au fost identificate și urmează să fie audiate.

Totodată, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat IPJ Constanţa.

 

Foto Descriptiv: Realitatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Val de demisii în Poliţie, după ce s-a aflat că vor ieşi la pensie la 65 de ani!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: