Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești – aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!

de | 28.10.2022 17:51 | Știri, Eveniment, Pitești

Mai mulți profesori artiști și elevi din cadrul Liceului de Arte „Dinu Lipatti” Pitești, secțiile Arte plastice și Arhitectură, au decis, în cadrul unui proiect educativ, să aducă un plus de bucurie prin înfrumusețarea curții interioare a Spitalului de Pediatrie din Pitești.

lipatti pitesti - Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești - aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!dinu lipatti desen - Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești - aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!

Astfel, datorită proiectului care are scopul de ”a înveseli sufletele copiilor internați”, aceștia s-au pus pe treabă și au început să picteze o imagine de poveste care să redea un strop de culoare Spitalului de Pediatrie.

pictura lipatti - Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești - aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!pictura pediatrie - Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești - aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!

Mai mult de atât, proiectul care este realizat în parteneriat cu Liceul de Arte “Dinu Lipatti” Pitești, cu participarea directă a profesorilor artiști și a elevilor de la secția Arte plastice și Arhitectura a liceului, este actualizat periodic pe pagina oficială de Facebook a instituției școlare.

dinu lipatti liceu - Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești - aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!dinu lipatti - Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești - aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!

Inițiator de proiect: prof. Anca Diana Giura

Coordonator de proiect: prof. Laurențiu Balta

Echipa de proiect: prof. Emanuel Fleancu, prof. Daniel Preduț prof. Monica Dinu, prof. Adina Balta, prof. Lavinia Vieru, prof. Silvia Horobeanu, prof. Adriana Sotir, elevii secției de Arte plastice și Arhitectură.

 

 

Foto Facebook

Liceul de Arte “Dinu Lipatti”, Pitești, Activități extrașcolare

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se schimbă programul la Grădina Zoologică din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole