Se schimbă programul la Grădina Zoologică din Pitești

de | 28.10.2022 14:07 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Grădina Zoologică din Pitești va trece la programul de iarnă, începând cu data de 30 octombrie. Modificarea va fi făcută odată cu trecerea la ora de iarnă, iar programul de vizitare va fi în intervalul orar 10:00 – 17:30, de marți până duminică.

Amintim că în zilele de luni, grădina zoologică este închisă.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru adulți, 4 lei pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, dar și pentru elevi, studenți ori pensionari. De asemenea, grupurile organizate, de peste 10 persoane, beneficiază de prețul special de 4 lei/persoană.

De asemenea, intrarea este gratuită pentru copiii cu vârstă de până la trei ani și pentru persoanele cu handicap și însoțitorii acestora.

zoo pitesti - Se schimbă programul la Grădina Zoologică din Pitești

La Zoo Pitești, vizitatorii pot vedea un număr de 60 de specii, 378 de mamifere, reptile, papagali și alte păsări, pe lângă aproximativ 1400 de pești exotici.

Zoo Pitești se remarcă prin diversitatea speciilor care pot fi văzute și cunoscute de către vizitatorii grădinii, printre care se numără și exemplare unice în țară, ca ursul tibetan, dar și specii rare de papagali Ara, papagali Călugar, Kiangi,Watusii, carnivore sălbatice mari (lei, tigri, lupi, urși), diferite specii de fazani, maimuțe, ratoni, cerbi etc”, arată Primăria Municipiului Pitești.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole