anchetaonline.ro

Vindea haine fake în mai multe magazine din Pitești! Prejudiciu de peste 18.000 de euro

de | 28.10.2022 13:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un piteștean, în vârstă de 64 de ani, a cauzat un prejudiciu de aproximativ 18.400 de euro, după ce a vândut haine fake în mai multe magazine pe care le deține în Pitești.

Bătrânul este cercetat acum într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

Se pare că omul deține mai multe magazine în Pitești, în care ar fi adus pentru a fi comercializare articole de îmbrăcăminte purtând mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Valoarea prejudiciului creat titularilor drepturilor de proprietate intelectuală este în valoare de aproximativ 18.400 de euro.
Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: