Două firme de pază din Pitești-amendate de polițiștii argeșeni

de | 22.02.2024 15:46 | Județean, Eveniment

În ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni au acționat pe raza municipiului Pitești, în vederea verificării modului de respectare a prevederilor Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, de către societățile specializate de pază și protecție.

Astfel, în zilele de 20 și 21 februarie polițiștii au verificat 2 societăți de pe raza municipiului Pitești, ocazie în care oamenii legii au constatat numeroase nereguli și au aplicat 2 sancțiuni contravenționale.

Potrivit IPJ Argeș, una dintre dintre societățile verificate nu respecta regulamentul de organizare și funcționare, în sensul că nu erau asigurate numărul de

echipaje și agenți de intervenție, iar cea de-a doua societate controlată folosea operatori – dispeceri necalificați și neavizați.

În urma celor constatate, cele două societăți au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, fiecare.

De asemenea, în ultimele 48 de ore, polițiștii argeșeni specializați, din cadrul compartimentelor Sisteme de securitate, au verificat obiective atât din mediul
urban, cât și din cel rural, aplicând mai multe sancțiuni și stabilind termene de remediere, în locațiile unde au fost constatate probleme.

Sursa Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 18 ani-prins circulând cu 116 km/h prin oraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole