Piteștean de 18 ani-prins circulând cu 116 km/h prin oraș

de | 22.02.2024 15:04 | Județean, Eveniment

Graba strică treaba și te poate lăsa fără permis. A simțit pe pielea lui un piteștean de 18 ani, care a rămas fără permisul de conducere după ce polițiștii l-au prins gonind cu viteză amețitoare prin oraș.

Tânărul din Pitești, cu permis de conducere pe care nici nu s-a uscat bine cerneala, a fost surprins ieri, 21 februarie, de aparatul RADAR în timp ce conducea cu 116 km/h pe strada Calea București.

Şoferul vitezoman a fost amendat şi a rămas pieton pentru următoarele trei luni.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Circulând cu viteză a fost surprins și un bărbat de 30 de ani, din comuna Slobozia.  El a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 138 de km/h, în timp ce se deplasa pe D.J. 503, pe raza localității Oarja.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, argeșeanul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru patru luni.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Pe lista celor sancționați de polițiști s-a aflat și un bucureștean de 39 de ani. Bărbatul conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe D.N. 67B, pe raza localității Poiana Lacului, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h.

Ca urmare a abaterii, bucureșteanul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Au intrat peste el în casă, l-au agresat fizic și i-au furat un telefon! 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole