Două jandarmerițe frumoase au intrat azi în echipa IJJ Argeș!

de | 04.04.2022 12:18 | Știri, Pitești

Echipa IJJ Argeș s-a mărit! Ana și Ioana sunt cele două colege care de astăzi fac parte din echipă. Sunt frumoase, deștepte, proaspăt absolvente ale școlii militare și au fost repartizate în comanda unității ca să execute serviciul în subunitățile inspectoratului.

Începând cu data de 25 martie, 392 de elevi ai Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și ”Petru Rareș” Fălticeni au devenit cadre militare.

Mesajul conducerii inspectoratului către cele două tinere a fost unul de susținere și motivare, acestea fiind îndemnate să respecte jurământul depus pentru patrie și de asemenea să aibă un comportament demn de un militar.

Echipa IJJ Argeș le urează bun venit și mult succes în cariera militară!


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Jandarmi - Două jandarmerițe frumoase au intrat azi în echipa IJJ Argeș!

Cât câștigă un mascat și idei preconcepute despre jandarmi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole