De mâine, 5 aprilie, bazinul acoperit din ștrand va fi funcțional

de | 04.04.2022 12:49 | Administrație, Lifestyle, Pitești, Știri

balon presostatic strand

S-au încheiat operațiunile de montare și verificare a balonului presostatic care acoperă bazinul de 50 de metri din Ștrandul „Costache Negri”, după cum informează Primăria Municipiului Pitești.

Piscina a fost verificată și umplută cu apă tratată, respectând toate normele în vigoare.

bazin acoperit

Conform informării transmise de către municipalitate, ”sportivii își vor putea relua activitatea în condiții optime, începând de mâine, 5 aprilie 2022. De la această dată, zilnic, un număr de până la 100 de sportivi va intra la antrenamente, conform orarului organizat de SABIBA din cadrul SPEPMP și de reprezentanții cluburilor afiliate FRNPM.”

Balonul presostatic care acoperă bazinul din ștrandul ”Costache Negri” este adus de firma Caroli printr-o sponsorizare oferită Primăriei Pitești, din dorința de a răspunde solicitărilor argeșenilor pasionați de înot. Sponsorizarea se ridică la peste 500.000 lei. Caroli Foods Group este liderul pieței produselor preparate din carne și are o fabrică de profil în Pitești. Despre acest subiect puteți afla mai multe detalii, inclusiv de ce nu a fost gata bazinul acoperit în septembrie 2021, în articolul de aici.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caroli Foods